MAB - Maajun Anggun Bistari


MAB adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu. Kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning. Walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat multi-purpose (pelbagai tujuan)dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga.

MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden.
Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul. MAB boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin/belum berkahwin dan orang-orang tua.

MAB dijamin BERSIH, SUCI lagi HALAL tanpa perlu diragui lagi bagi orang ISLAM.

KANDUNGAN = 21BIJI
ATURAN MAKAN : 1 BIJI 1 HARI


Kandungan

- Kacip Fatimah
- Serapat
- Senduduk
- Habbatus Sauda/Jintan Hitam
- Inai
- Manjakani
- Madu


Khasiat Umum

- Merancang keluarga
- Merawat keputihan
- Memelihara peranakan
- Membuang darah kotor/period lama/nifas lama
- Teraturkan period
- Awet muda
- Mencantikkan kulit
- Menegang Payu Dara
- Melancar peredaran darah
- Menambah tenaga
- Mengawal kolesterol dalam darah
- Mengawal berat badan
- Melawas buang air besar
- Ikhtiar untuk dapatkan zuriat
- Memulih dan melambatkan menopause


p/s Kepada sesiapa yang berminat hendak mencuba MAB, sila lah hubungi saya (hp : 0148804158) sms @ call atau inbox Facebook atau tinggalkan mesej anda disini. Terima kasih.

Rumah Ku Merdeka...!!
Hanya dalam beberapa hari sahaja lagi bulan Ogos akan mendekati kita. Bulan Kemerdekaan..... Kita menyambut bulan ini sekali dalam setahun. Tidak salah rasanya andai kita berbelanja lebih sedikit berbanding bulan-bulan selainnya. Jangan terlebih sangat pulak..... hehehe...

Merdekakanlah kereta anda... Meriahkanlah rumah anda... Ceriakanlah setiap sudut, setiap ruang, setiap kelapangan yang ada dihadapan kita dengan Jalur Gemilang.....!!!

Merdeka... Merdeka... Merdeka... Merdeka... Merdeka...Merdeka... Merdeka...!!!!


Majlis Konvokesyen - Abdul Rahman B Hasbullah


19 Jun 2010 bertempat di Dewan PWTC, Kuala Lumpur.... Satu sejarah peribadi telah tercipta. Cikgu Abdul Rahman b Hasbullah...telah dianugerahkan sebagai seorang graduan. Tahniah abang... semoga perjalanan hidupmu sebagai seorang pendidik akan sentiasa murni. Jadilah seorang guru yang sentiasa diingati oleh anak murid sebagai guru yang cemerlang, gemilang dan terbilang.....!!

Tirai Kehidupan


Assalammualaikum... dan salam sejahtera. Sudah lama saya simpan impian untuk buat blog sendiri. Alhamdulillah...tercapai sudah niat itu. Tidak kira dimana bermula, bagaiman ia bermula....apa yang penting, saya ingin menceriakan laman blog ini untuk tatapan saudara/i semua.
Tiada buah tangan yang terlalu istimewa saya bawa...cuma mungkin yang ada hanyalah satu kepuasan diri dalam melahirkan suatu kenyataan kehidupan yang bermula dari bawah....

Perkongsian yang ikhlas yang lahir dari hati nurani kita....curahkanlah, luahkanlah....kita kongsikan segalanya disini...

Sudi-sudikanlah...

Akhir kata penghujung pembuka bicara, segala ranjau onak duri yang telah dilalui dimasa lalu tidak mungkin akan mematahkan semangat kental kita untuk melayari kehidupan dihari muka, belajarlah dari kesilapan.... Pupuk jua setiap kasih dan sayang yang ada dalam diri kepada semua insan yang kita sayang...mereka juga akan menyayangi kita...!!