Yang Pertama Di 2012

      Aku datang lagi...  Kalau lah dapat selalu begini, maka akan terbit lah setiap hari entri baru setiap hari di sini.  Tetapi sayang, masa yang ada cuma ini sahaja.  emm..


     Jun 2011, bulan ini, tahun ini...aku dan keluarga berpindah rumah.  Seperti yang pernah ku war-war kan sebelum ini sebagai Teratak Indah Jul Rahman, (walau tidak indah di mata orang lain, namun ia terlalu indah di mata hati ku), di teratak itulah aku berada sekarang, huahuahuhua... Apapun tanggapan orang sekeliling, aku tetap aku.  Apa yang penting aku kini telah berdiri dan berlindung di bawah bumbung Teratak Indah Jul Rahman yang lahirnya adalah hasil dari titik peluh Chinta Hati sendiri, emmuahhh....!  I LOVE U ABANG..!!


Raya Pertama Di Teratak Indah
AKIM, PUTRA, AISYAH, FATIN

Best Friend YANA GARFIELD dan keluarga... 
Berkunjung ke Teratak Indah pada hari raya pertama.  
Thanks my dear...luv u hingga hujung nyawa.


     04 Februari 2012 - Pejam celik... sehingga ke hari ini dan saat ini, Alhamdulillah, aku masih disini.  Kesempatan yang ada ini akan aku cuba titipkan sebuah entri pembuka tirai 2012, hahaha... (terlewatnya aku...).  


      Sebenarnya, terlalu banyak cerita indah yang ingin dikongsikan disini, tetapi sayang... tunggulah, akan ada masa dan ketika nanti akan aku kongsikan jua disini.  Itulah... semenjak dua menjak ini fikiran sering kalut..malut..errr... kenapa ek..?  Maka aku terpaksa akhiri cerita ku di sini... Selamat malam.

Tiada ulasan:

Catat Komen